29 martie 2024
Azi, la Târgovişte – Concert extraordinar “IN MEMORIAM LAURA STOICA”

Azi, la Târgovişte – Concert extraordinar “IN MEMORIAM LAURA STOICA”

afis-laura-stoica-2018Comunicat de presă

Lansată în anul 1990, la Festivalul de Muzică Uşoară de la Mamaia, Laura Stoica a reuşit în scurt timp să cucerească inimile românilor. După doar un an de la debut a fost aleasă cea mai bună voce pop, iar până la finalul următorului an triumfa pe scena Cerbului de Aur, cu primul său album. Valoarea sa artistică a fost recunoscută rând pe rând în Austria, Malta, Turcia şi Bulgaria, atrăgând după sine nu mai puţin de 5 turnee internaţionale, între 1991 şi 2003, în Bulgaria, Israel, Malta si Statele Unite. În 1993 a înfiinţat Laura Stoica Band, care a concertat live pe numeroase scene din ţară şi din străinătate, astfel de-a lungul întregii sale cariere s-a bucurat de succese remarcabile, indiferent de mediul în care s-a manifestat.
Pentru a aduce omagiul binemeritat vieţii şi carierei interpretei, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, organizează un concert extraordinar ,,IN MEMORIAM LAURA STOICA’’. Astfel, în data de 6 octombrie 2018, vă dăm întâlnire la Teatrul ,, Tony Bulandra’’ din Târgoviște, începând cu ora 18.00, pentru a ne bucura impreuna de un spectacol extraordinar în care vor evolua invitați de renume: Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Andreea Avarvari (AVA), Eliza Manda, Bianca Sumanariu, Elianne și Vera Lascu.
Ne vom revedea şi cu Orchestra Simfonică ‘’Muntenia’’ a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, dirijată de maestrul Daniel Jinga, care va realiza acompaniamentul spectacolului.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial