24 aprilie 2024
Un drum naţional şi 10 judeţene, sunt ÎNCHISE! 7 localităţi,  fără curent!

Un drum naţional şi 10 judeţene, sunt ÎNCHISE! 7 localităţi, fără curent!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Iancu Caracota, a acționat în ultimele ore pentru prevenirea situațiilor cauzate de vremea nefavorabilă.

Potrivit informărilor centralizate la Instituția Prefectului Dâmbovița, DN 61 Corbii Mari – Găești este în continuare închis între km 47 și 69, iar 10 tronsoane de drumuri județene au fost de asemenea închise.

Echipele SDN și SC LDP lucrează pentru deblocarea acestora, dar și pentru fluidizarea traficului cu 29, respectiv 44 de utilaje. De asemenea, pe drumurile județene s-au împrăștiat peste 560 tone de material antiderapant, iar pe drumurile naționale – peste 40 de tone.

ELECTRICA a înregistrat deranjamente colective de joasă tensiune în 7 localități dâmbovițene, respectiv Valea Mare, Bilciurești, Butimanu, Crângași, Românești, Sălcuța și Cândești Deal.

Având în vedere temperaturile scăzute, 4 persoane au avut nevoie de asistență medicală de specialitate, ele fiind transportate de Ambulanță în centre de asistență socială.

Astăzi, 4 februarie 2012, începând cu ora 09.30, efective ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ale Inspectoratului Județean de Jandarmi și ale Garnizoanei Târgoviște vor distribui apă potabilă locuitorilor cartierului Schela Mare din municipiul Moreni. Aceștia nu beneficiază de apă de ieri, având în vedere defecțiunile înregistrate la conducta principală, din cauza temperaturilor extreme înregistrate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial