lun. sept. 16th, 2024

Inaugurare magazin Regata în Pucioasa: Soluții complete pentru orice proiect de amenajare!

Astăzi, 5 septembrie, orașul Pucioasa se bucură de inaugurarea celui mai nou magazin Regata, situat pe Strada Florin Popescu, Nr. 14-15. Această nouă locație oferă soluții practice și eficiente dedicate tuturor proiectelor de construcții și amenajări interioare și exterioare. 

Deschiderea magazinului este marcată de Reduceri Exclusive, oferind o oportunitate excelentă pentru locuitorii din Pucioasa și din împrejurimi care acum vor avea acces ușor la produse de calitate la prețuri foarte avantajoase. Gama variată de articole include categorii precum gresie și faianță, parchet, mobilier de baie, sanitare, uși, materiale de construcții, unelte și accesorii, menite să ajute la realizarea oricărui proiect de amenajare, rezidențial și comercial.

Managerul operațional Regata, Octavian Lixandru, a declarat: “Suntem încântați să deschidem acest magazin în Pucioasa, unde clienții vor găsi soluții de amenajare variate și adaptate nevoilor fiecăruia în parte. Ne dorim să îi inspirăm și să îi sprijinim în realizarea proiectelor lor, oferindu-le produsele potrivite la prețuri avantajoase și consultanța necesară pentru a-și transforma viziunea în realitate.”

Noul magazin Regata asigură o experiență concentrată pe calitata și funcționalitate. Cu o echipă de profesioniști pregătită să ofere consultanță de specialitate, clienții pot beneficia de cele mai bune sfaturi, asigurându-se astfel că iau cele mai potrivite decizii pentru nevoile lor. Magazinul Regata din Pucioasa, Strada Florin Popescu, Nr. 14-15, îi așteaptă cu o gamă variată de produse și promoții exclusive, pe toți cei care își doresc un spațiu care să îmbine perfect designul și confortul.