26 aprilie 2024

Avem declaraţia femeii care a filmat-o pe asistenta agresivă! “Am rămas şocată. Mi-a râs şi în faţă”

bebelus-maltratat-asImagini revoltătoare au fost surprinse la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Târgovişte.

O asistentă care hrăneşte un bebeluş bolnav şi abandonat în spital a fost filmată în timp ce îl smuceşte pe cel mic şi îl ridică în aer ca pe un obiect. bebem2Conducerea unităţii a anunţat, că i-a desfăcut contractul de muncă. Totodată, va sesiza şi Ordinul Asistenţilor. Iar cazul este anchetat şi de poliţie.

bebem1Imaginile au fost înregistrate de o pacientă, care a văzut-o pe asistentă în timp ce brusca bebeluşul, un biet copilaş abandonat în spital.

Revoltată, femeia a filmat cum asistenta bruschează copilul şi îl întoarce cu brutalitate în aer.

bebemMartor: ”Am ieşit la baie şi în uşă am văzut-o în timp ce brusca acest copil, că plângea. Am rămas şocată. Mi-a râs şi în faţă. Am zis ”cum poate să facă aşa ceva?” Am văzut apoi că tot continua, am zis să filmez. Mi s-a rupt sufletul. Deja e bătut de soartă.

Asistenta în vârstă de 29 de ani lucrează din 2016 la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

După ce imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte a demarat o anchetă.

bebem4Claudiu Dumitrescu, managerul SJU Târgoviște: ”Îmi este ruşine cu astfel de colegi, nu pot să tolerez o astfel de situaţie. Am convocat de urgenţă comisia de disciplină şi măsurile nu pot să fie mai puţin drastice decât desfacerea contractului de muncă. Astfel de oameni nu au ce căuta în sistemul de sănătate.

Culmea, la audieri asistenta nu a recunoscut că a agresat bebeluşul şi a susţinut doar că îşi făcea datoria.

bebem3După ce a dat explicaţii în faţa comisiei de disciplină a spitalului, asistenta a fost dusă de poliţişti la sediul Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa. Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Asistenta riscă până la 7 ani de închisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial