4 mai 2024
Avarie la conducta de gaze, în Săcueni. Distrigaz anunță că totul s-a întâmplat din cauza unor muncitori care săpau în zonă Un politist in varsta de 28 de ani, de la Brigada Rutiera a Capitalei, si-a pierdut viata, miercuri 21 Ocotmbrie 2015,dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe Soseaua Stirbei Voda din Bucuresti.

Avarie la conducta de gaze, în Săcueni. Distrigaz anunță că totul s-a întâmplat din cauza unor muncitori care săpau în zonă

Avarie, ieri, la conducta de gaze, în localitatea Săcueni, comuna Gura Ocniței.

Compania de distribuție a gazelor naturale, Distrigaz, anunță că totul s-a întâmplat din cauza unor muncitori care săpau în zonă.

194 de locuințe au rămas mai multe ore nealimentate cu gaze naturale.

”Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale pe anumite străzi din localitatea Săcueni, județul Dâmbovița: 

O companie terță, ce executa lucrări de săpătură mecanizată pe strada Morii, din localitatea Săcueni, județul Dâmbovița, a produs o avarie asupra unei conducte aferente rețelei de distribuție a gazelor naturale. Ca urmare a acestui incident, pentru a pune consumatorii în siguranță, Distrigaz Sud Rețele a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă, începând cu ora 9:45.

De această oprire sunt afectați un număr de 194 de clienți casnici și non-casnici situați pe străzile Morii, Oprești, Învățător Popescu Gheorghe, Căpitan Sultana și Mitu Letu din localitatea Săcueni, județul Dâmbovița.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, precizează Distrigaz.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial