4 mai 2024
Au început înscrierile pentru concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție

Au început înscrierile pentru concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție

COMUNICAT DE PRESĂ

Au început înscrierile pentru concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție

Candidații care doresc să participe la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție, pot depune cererile de înscriere în perioada 15-28 februarie a.c..

Documentele necesare în vederea înscrierii se depun zilnic (inclusiv sâmbăta și duminica), în intervalul orar 09:00-16:00, la sediul Centrului de analiză și Prevenire a Criminalității din municipiul Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân nr. 12 (în spatele fostului magazin Muntenia).

În acest an, puteți candida pe cele 1.283 de locuri (dintre care 25 de locuri speciale pentru rromi și 15 pentru alte minorități) existente la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și pe cele 200 de locuri (dintre care 4 locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Mai multe informații despre condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, tematica și bibliografia, proba de evaluare a performanţei fizice, cea de verificare a cunoştinţelor și despre alte neclarități referitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, la secțiunea ”Carieră – Admitere 2021” (https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2021/a-n-u-n-t-privind-admiterea-la-unitatile-de-invatamant-postliceal-din-subordinea-mai-sesiunea-februarie-martie-2021 ) sau pe site-ul Poliției Române, la secțiunea ”Admitere februarie-martie 2021” (https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-februarie-martie-2021).

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial