17 mai 2024

Au dat atacul în casa unei pensionare din Mătăsaru! Și NU s-au oprit aici!

www.mariusbuga.ro_images_mpolPrincipalii bănuiţi în cazul unor infracţiuni de furt, identificaţi de poliţiştii dâmboviţeni !

 

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au probat activitatea infracţională a patru persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, toţi din comuna Costeştii din Vale, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

 

În sarcina acestora, s-a reţinut că în noptea de 23/24 aprilie a.c., prin spargerea geamului unei ferestre, au pătruns în interiorul locuinţei unei femei, de 66 de ani, situat pe raza localităţii Mătăsaru, de unde au sustras o sumă de bani.

 

Totodată, în noaptea de 08/09 iunie a.c., prin tăierea plasei de sârmă a gardului împrejmuitor al unei societăţi, au pătruns în interiorul acesteia, de unde au sustras mai multe componente din cupru aparţinând unui transformator electric.

 

Se continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, precum şi pentru recuperarea prejudiciului, doi dintre aceştia fiind deja arestaţi preventiv într-o altă cauză.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial