28 aprilie 2024
Atenție, șoferi! Traficul este restricționat în centrul orașului Târgoviște din cauza manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Sf.Nifon

Atenție, șoferi! Traficul este restricționat în centrul orașului Târgoviște din cauza manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Sf.Nifon

Polițiștii din Dâmbovița, la datorie pentru siguranța participanților la manifestările dedicate sărbătorii Sfântului Ierarh Nifon

Astăzi, 11 august, în contextul manifestărilor religioase ocazionate de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa au întreprins o serie de măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Târgovişte.

Astfel, în contextul desfășurării slujbei religioase în Parcul Mitropoliei, traficul rutier va fi restricționat pe bd. Libertății, până la ora 13:00.

Le recomandăm conducătorilor auto să respecte întocmai indicaţiiile şi semnalele poliţiştilor rutieri şi să nu oprească sau să staţioneze în zonele restricţionate.

Pentru a nu fi implicați în evenimente negative, le recomandăm cetăţenilor să adopte un comportament responsabil, să manifeste vigilenţă, să aibă grijă de bunurile personale și să respecte indicațiile forțelor de ordine.

De asemenea, adresăm rugămintea atât riveranilor, cât şi celorlaţi şoferi să parcheze autoturismele în spaţiile special amenajate şi nu pe tronsoanele de drum închise circulaţiei.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial