29 martie 2024
ATENŢIE! Nu se vor decoperta noi bulevarde din Târgovişte până ce lucrările începute nu vor fi terminate!

ATENŢIE! Nu se vor decoperta noi bulevarde din Târgovişte până ce lucrările începute nu vor fi terminate!

micro6“Am facut o vizita de lucru pe santierul aferent proiectului „Reabilitare și modernizare infrastructură utilități publice urbane, reabilitarea și modernizarea spațiilor publice urbane în zona „A” a zonei de acțiune urbană din municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”.

Avand in vedere ca vremea a permis, s-au asfaltat la nivel de prim strat 1200 mp de trotuar pe b-dul Unirii, urmand ca lucrarile sa continue cu asfaltarea parcarilor aferente strazii V. Voiculescu si aici insumand peste 1000 mp.

Lucrarile de asfaltare trotuare si parcari vor continua in zona toata saptamana, daca si conditiile meteo vor permite.

Pentru inceputul saptamanii viitoare, am angajamentul constructorului ca vor fi abordate 2 artere de circulatie foarte importante, respectiv b-dul Unirii si Calea Campulung, astfel incat circulatia in zona respectiva sa fie mult ameliorata, iar un sens de circulatie sa fie redat urgent traficului rutier in conditii optime.

Totodata, am convenit ca nu se va proceda la abordarea altor strazi cu valori de trafic importante (ex. decopertarea bulevardului Tudor Vladimirescu), pana nu se vor inchide, la nivel de asfaltare, zonele deja in lucru in acest moment”, spune Cristi Stan, primarul interimar al Targovistei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial