28 septembrie 2022
Ateliere tradiționale de încondeiat ouă și pictură icoane pe sticlă, la Târgoviște

Ateliere tradiționale de încondeiat ouă și pictură icoane pe sticlă, la Târgoviște

afis---sa-stii-mai-multe--sa-f(1)Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va desfășura, în săptămâna 15-19 aprilie 2019, programul cultural educaţional Să știi mai multe, să fii mai bun!”, o săptămână dedicată activităţilor extracurriculare, program ce a ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediție.

Prin activitățile propuse, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița vine cu o alternativă specială la disciplinele obligatorii cuprinse în programele învățământului preuniversitar. Astfel, prin intermediul meșteșugurilor tradiționale, se dorește promovarea frumuseții artei populare românești, precum și interdisciplinaritatea ca mijloc de dezvoltare şi stimulare a creativităţii elevilor.

Anul acesta, vă așteptăm cu atelierele tradiționale: încondeiat ouă și pictură icoane pe sticlă, dar și atelier de cusături, micul artizan, modelaj sau mici lecții de pian.

Pentru înscrieri, cadrele didactice vor face programările telefonic la unul din următoarele numere de telefon: 0721327910 și 0737572449. Taxa de participare este de 10 lei/copil, indiferent de numărul de ateliere pentru care se optează.

Vă așteptăm cu drag!

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial