20 aprilie 2024

Asociația GAL Dealurile Sultanului anunță lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M6/3A -”Sprijin pentru activități premergătoare acordării dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultative ”PRODUS MONTAN”.

galAPEL DE SELECTIE M6/3A
-varianta simplificata-

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M6/3A -1/20-10/08/2020
Data publicării: 10/08/2020

Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului anunță lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M6/3A -”Sprijin pentru activități premergătoare acordării dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultative ”PRODUS MONTAN”.
Data lansării apelului de selecție: 10/08/2020
Data limită de depunere a proiectelor: 09/10/2020
Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul Grupului de Acțiune Locală Dealurile Sultanului din comuna Vișinești, sat Vișinești, nr. 77, de luni până vineri, în intervalul orar 09,00 – 16,00.
IV. Beneficiari eligibili:
Solicitanţii eligibili sprijinul acordat prin această măsură sunt:
– entități publice sau private, inclusiv GAL-ul, înființate conform legislației în vigoare, care prezintă un proiect de servicii ce vizează activități premergătoare acordării fermierilor de pe teritoriul GAL Dealurile Sultanului, a dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultative ”PRODUS MONTAN”.
V. Fondul disponibil – alocat pentru această sesiune:
-Fondul disponibil pentru această sesiune de cerere de proiecte este de 10.000 euro
-Suma maximă nerambursabilă ce poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este 10.000 euro
Acțiuni eligibile:
Activități premergătoare acordării dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultativă ”produs montan”, cum ar fi:
-întocmirea și/sau depunerea dosarelor de aplicație sau acțiuni conexe acestei activități;
-culegere informații/date relevante din teritoriul GAL Dealurile Sultanului și animarea acestuia;
-organizare întâlniri privind ”produsul montan” înteritoriul GAL,
-elaborare documente.
VI. Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:
Pentru o obține informații detaliate ne puteți contacta de luni până vineri, de la 8,30-16,30, la sediul GAL Dealurile Sultanului din Comuna Vișinești, nr. 77, județul Dâmbovița sau prin telefon la 0245.662.654/0787.508.655 sau prin e-mail la office@gal-dealurilesultanului.ro
VII. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborate de GAL Dealurile Sultanului și pot fi descărcate de pe pagina de internet a GAL Dealurile Sultanului www.gal-dealurilesultanului.ro
VIII. La sediul GAL Dealurile Sultanului este disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii M6/3A.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial