28 martie 2024
Arhiepiscopia Târgoviştei, mâhnită şi nedumerită de CONTABILA ESCROACĂ

Arhiepiscopia Târgoviştei, mâhnită şi nedumerită de CONTABILA ESCROACĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Cu mâhnire şi nedumerire, am constatat derapajul de la legislaţia în vigoare, dar şi de la normele de etică profesională, a uneia dintre fostele angajate a Casei de Ajutor Reciproc a Clerului, mai precis a contabilei acestei instituţii, si am aflat din presă, ca pe baza probatoriului efectuat de către poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, aceasta “a fost reţinută, joi, 21 februarie a.c., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi uz de fals, urmând ca procedura juridică să-şi urmeze cursul legal”.

Este regretabil că Arhiepiscopia Tâgoviştei nu a fost contactată, înainte de apariţia acestei ştiri, pentru a-şi exprima punctul de vedere, aşa cum era firesc şi uzual în astfel de situaţii, acreditându-se ideea că ar fi vorba despre contabila Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Casa de Ajutor Reciproc a clerului din Eparhia noastră este o instituţie independentă, cu organe deliberative şi executive proprii, Consiliul Director şi Preşedinte.

Specificăm faptul că, în cadrul Arhiepiscopiei Târgoviştei, nu există nici-un caz de delapidare. Toate informaţiile necesare, referitoare la cazul menţionat, au fost comunicate presei, în mod oficial, de către Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI ŞI AL C.A.R. CLER

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial