2 mai 2024
“INTIMADARE ŞI TEROARE!” ARD cere DEMISIA şefului Poliţiei Dâmboviţa!

“INTIMADARE ŞI TEROARE!” ARD cere DEMISIA şefului Poliţiei Dâmboviţa!

SCRISOARE DESCHISĂ

Domnule Mircea DUȘA, ministru al Administrației și Internelor

Domnule Victor SANDA, prefect al județului Dâmbovița

Domnule cms. șef Marian GĂLBENUȘ, inspector-șef Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița

Am ales această cale pentru a ne adresa dumneavoastră – și tuturor dâmbovițenilor, în egală măsură – din dorința de a semnala o situație extrem de gravă, din județul Dâmbovița. În mai puțin de o săptămână, am avut în trei rânduri prilejul de a vedea cum societatea a fost supusă unui asalt inacceptabil din partea unor structuri de tip mafiot care, în cârdășie cu structuri politice, profitând de inexplicabila lentoare a autorităților statului, au transformat campania electorală într-una de intimidare și teroare, victime fiind deopotrivă candidații ARD și cetățenii județului.

Domnilor, indiferent de declarațiile oficiale și de justificările penibile ale instituțiilor statului, care par încremenite în neputință, rămân faptele: de trei ori într-o săptămână, grupuri de indivizi mascați cu cagule, înarmați cu coase, săbii și cuțite, îmbarcați în autoutilitare fără însemne (din informațiile noastre folosesc numere de înmatriculare false) au distrus sistematic toate bannerele electorale care promovau candidații ARD din zona Moreni. Dacă la primul incident se poate accepta că poliția nu a anticipat (!?) un astfel de comportament iar mafioții și-au putut face de cap nestingheriți, pentru felul în care poliția NU și-a făcut datoria atunci când bandele politico-mafiote au recidivat se poate vorbi în alți termeni. Iar când aceeași indivizi, legați deopotrivă de crima organizată și de anumiți politicieni, se dezlănțuie PENTRU A TREIA OARĂ, fără a fi deranjați de cineva, putem vorbi de o complicitate criminală a STATULUI ROMÂN cu bandele de tip mafiot!

Dacă până acum nu am comentat numirea domnului comisar şef Marian Gălbenuş în fruntea poliției județene, decizie discutabilă, fiind luată cu câteva zile înaintea startului campaniei electorale, prin prisma incidentelor semnalate şi a gradului de rudenie cu preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, se poate înțelege că numirea cms. șef Marian Gălbenuș nu a fost întâmplătoare, iar lipsa de reacție a poliției este parte a unui plan elaborat, menit a teroriza județul sub supravegherea și cu acordul tacit al instituțiilor statului.

În aceste condiții, cerem public DEMITEREA DE URGENȚĂ a șefului poliției județene, comisar-șef Marian Gălbenuș. Cerem cu fermitate prefectului Victor Sanda să ia, de urgență, toate măsurile care se impun, pentru a asigura derularea unor alegeri libere și corecte, iar voința cetățenilor să nu fie subjugată intereselor politico-mafiote. De asemenea, cerem ministrului Mircea DUȘA declanșarea unei anchete la IPJ Dâmbovița, pentru a releva felul în care organele statului și-au făcut datoria.

Gheorghe IVAN

Dep. Adrian RĂDULESCU

Candidat ARD colegiul 5 Moreni

Candidat ARD colegiul 2 Senat

Camera Deputaților

Târgoviște – Moreni

Comunicat de presă

Candidatul ARD în funcția de senator în colegiul 2 Târgoviște Moreni, dl Adrian Rădulescu este deosebit de indignat de acțiunile criminale, de tip mafiot petrecute în noaptea de 12 spre 13 noiembrie și care au continuat și în noaptea de 17 spre 18 noiembrie 2012 pe întreg teritoriul colegiului în care candidează. Persoane necunoscute au vandalizat în totalitate materialele electorale amplasate de către candidații ARD, Adrian Rădulescu și Gheorghe Ivan.

Acțiunea are un caracter repetitiv și avem informații potrivit cărora face parte dintr-un plan bine organizat, pus la cale de persoane certate cu legea, racolate din lumea interlopă, care sunt plătite în acest scop și care acționează nestingherite, în ciuda numeroaselor apeluri făcute de către Adrian Rădulescu la adresa instituțiilor statului.

Drept urmare, cu deosebit regret, candidatul ARD Adrian Rădulescu este în măsură să constate că pe întreg teritoriul colegiului Moreni s-a instalat teroarea, iar astfel de metode violente menite să-i intimideze pe activiștii ARD implicați în campania electorală nu sunt străine de tactica politică abordată de unii contracandidați. Lipsa de reacție a autorităților județene, a Instituției Prefectului, precum și a Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, care prin atitudinea lor permisivă se dovedesc a fi complici ai acțiunilor de tip mafiot îl obligă pe candidatul ARD, Adrian Rădulescu, să ia măsuri ferme în ceea ce privește teroarea instaurată în colegiul Târgoviște-Moreni. Vă informăm că în cel mai scurt timp cu putință staff-ul nostru de campanie va aduce la cunoștința ministrului de interne și al IGPR situația inacceptabilă, capabilă să vicieze procesul electoral din colegiul 2 Târgoviște-Moreni.

Probele pe care le deținem, imaginile video, fotografiile, precum și depozițiile martorilor, care dovedesc existența unei conspirații a terorii vor fi aduse la cunoștința Parchetului General, precum și a conducerii DIICOT.

Adrian Rădulescu va sesiza printr-un memoriu detaliat și va solicita parlamentarilor Partidului Popular European acreditarea în regim de maximă urgență ai observatorilor OSCE în colegiul 2 Târgoviște-Moreni.

Biroul de presă al candidatului ARD pentru colegiul 2 Senat

Târgoviște-Moreni, Adrian Rădulescu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial