18 aprilie 2024
Aplicaţia gratuită ”Bright Sky”, concepută special pentru victimele faptelor de violență

Aplicaţia gratuită ”Bright Sky”, concepută special pentru victimele faptelor de violență

Activități ale polițiștilor pentru prevenirea violenței domestice

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat în comunele Dragomirești și Petrești, activități pentru informarea cetățenilor în vederea prevenirii faptelor de violență domestică.

În cadrul sesiunilor de informare, polițiștii au prezentat informații privind măsurile legislative eficiente pe care cei aflați la nevoie le au la îndemână pentru a lupta împotriva tuturor formelor de violență, precizând că există și o aplicație gratuită, respectiv ”Bright Sky”, concepută special pentru victimele faptelor de violență.

Totodată, cetățenii au fost îndemnați să apeleze cu încredere la colegii din teritoriu sau să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 în situația în care sunt victima ori martorul unei infracțiuni și să nu-i protejeze pe cei care nu respectă legea.

La activități au participat reprezentanți de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Basarab I”, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmboviţa, Serviciul Județean Anticorupție Dâmboviţa și de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial