Dum. sept. 8th, 2024

Apar informații tulburătoare după tragedia de la Mănești.

După incendiul izbucnit, bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost găsit spânzurat, spun polițiștii.

A fost demarați o anchetă și urmează să se stabilească exact dacă există o legătură între flăcările izbucnite și decesul omului.

”La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Mănești o persoană ar fi spânzurată la domiciliu. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat victima, respectiv un bărbat, de 57 ani, care s-ar fi spânzurat de grinda unei anexe din curtea locuinței. Cadavrul urmează să fie preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii evenimentului”, a precizat Poliția Dâmbovița.

“În jurul orei 10:53 am fost solicitați să intervenim în cazul unui incendiu produs la un anexă gospodărească situată în localitatea Mănești.

Garda de Intervenție Voinești a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu un echipaj.

La fața locului echipajele de intervenție au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

În aceste momente incendiul este lichidat, se lucrează la înlăturarea efectelor negative.

Totodată, în urma recunoașterilor a fost identificată o persoană spânzurată. Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, persoana a fost declarată decedată”, a menționat ISU Dâmbovița.