lun. sept. 16th, 2024

Apar amănunte tulburătoare după accidentul cu microbuz, produs ieri dimineață, la Răzvad.

Șoferul microbuzului în care se aflau șapte persoane le-a povestit agenților că un alt șofer l-ar fi șicanat în trafic și din acest motiv a fost nevoit să tragă brusc de volan și s-a izbit de un stâlp de electricitate.

Totul s-ar fi întâmplat în timpul unei depășiri. O anchetă urmează să lămurească exact cum s-a întâmplat totul.

În urma accidentului, o femeie, de 39 de ani, a fost rănită și dusă cu ambulanța la spital.

”La data de 13 august a.c., în jurul orei 04:42, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Răzvad. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 55 de ani, din Răzvad, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 72, pe direcția Târgoviște-Ploiești, ar fi determinat șoferul unui microbuz de 36 de ani, din Ilfoveni, care s-ar fi aflat în depășirea autoturismului, să părăsească partea carosabilă, izbindu-se de un stâlp pentru susținerea energiei electrice.

O pasageră de 39 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, a menționat Poliția Dâmbovița.