8 mai 2024

Aninoasa – Impact violent! O mașină a intrat în viteză într-un stâlp de electricitate!

accip6Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii rutieri pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier

 

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Aninoasa, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

 

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, prilej cu care au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat, de 40 de ani, din localitate, constatând faptul că în urma coliziunii nu au rezultat victime omeneşti.

 

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.

 

Totodată, un alt bărbat, de 50 de ani, din Târgovişte, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un moped pe strada Calea Câmpulung, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial