29 martie 2024
Aninoasa – “Ia te uită ce mai ie!”

Aninoasa – “Ia te uită ce mai ie!”

ieConsiliul Local și Primăria comunei dâmbovițene Aninoasa derulează pe parcursul sezonului estival 2014 un proiect destinat familiilor aninoșene, dar și târgoviștene și din alte localități dâmbovițene.

”Bucuriile Verii” înseamnă un bun prilej de socializare și de petrecere a timpului liber ( la sfârșit de săptămână ) a copiilor, părinților și bunicilor, într-un cadru organizat, pe platoul din fața Centrului Cultural Aninoasa.

Vor fi instalate dispozitive de joacă pentru cei mici, aparatură de fitness pentru adulți, terase și tonete. Vor avea loc mini-spectacole, vizionări de filme și de meciuri, animație, radio-vacanța, întâlniri cu scriitori, pictori, sportivi și alte personalități județene și naționale.

Prima întâlnire din cadrul ciclului ”Bucuriile Verii” va sta sub semnul IEI ROMÂNEȘTI.

O paradă a iilor derulată de componenții Grupului Național ”Clubul Victorioșilor”, dar și a altor tineri din ansambluri folclorice din județul Dâmbovița, expoziții etnografice, de pictură și desen și alte momente interesante se vor desfășura duminică, 22 iunie, începând cu ora 16,oo, pe platoul din fața Centrului Cultural Aninoasa.

Vă așteptăm!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial