25 aprilie 2024
Aninoasa, gazdă primitoare pentru „Caravana handbalului în şcoală”

Aninoasa, gazdă primitoare pentru „Caravana handbalului în şcoală”

bazaaniCaravana handbalului în şcoală” este o campanie de promovare a handbalului în şcoli şi se adresează copiilor sub 12 ani care nu sunt legitimaţi încă. Acţiunea face parte din proiectul Pierre de Coubertin şi este finanţată de Ministerul Tineretului şi Sportului (M.T.S.).

După ce campania s-a desfăşurat la Chiajna, în sectorul 6 al capitalei şi la Giurgiu, pe 29 noiembrie 2014, aceasta a ajuns în comuna Aninoasa. Locaţia nu a fost aleasă întâmplător, ci tocmai datorită faptului că în localitatea de lângă Târgovişte activează deja o echipă de senioare înscrisă în Divizia B a Campionatului Municipal Bucureşti, dar şi echipa şcolilor din comună care câştigă regulat fazele judeţene ale ONSS Dâmboviţa.

Pentru selecţia micilor handbaliste dâmboviţene, la Aninoasa au sosit reprezentanţi ai Federaţiei Române de Handbal (FRH), printre care: Narcisa Lecuşanu vicepreşedinte FRH, Nicoleta Alexandrescu şi Sorin Toacsen director FRH. În localitatea dâmboviţeană, aceştia au fost primiţi de primarul Constantin Maricescu, dar şi de oficialităţile judeţene: Claudiu Mănescu director DJTS Dâmboviţa, Emil Tudor inspector DJTS Dâmboviţa, Decebal Păun inspector de specialitate ISJ Dâmboviţa.

Prin desfăşurarea acestui proiect sportiv, iniţiatorul Alexandru Dedu urmăreşte dezvoltarea interesului copiilor pentru handbal, dar şi implicarea mai intensă a profesorilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial