3 mai 2024
Angajare din sursă externă la Poliţia Dâmboviţa

Angajare din sursă externă la Poliţia Dâmboviţa

HAI ÎN ECHIPA POLIȚIEI ROMÂNE!

Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant, respectiv agent I (și conducător câine), prevăzută la poziția 298/a din statul de organizare al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, prin recrutare din sursa externă.

Domeniul de activitate este circumscris poliției canine, iar postul vacant este încadrat la Serviciul Criminalistică – Biroul de Investigare Tehnico-Științifică a Locului Faptei.

Pentru acest post, recrutarea va fi realizată de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, iar înscrierea se va realiza online, la adresa de e-mail: sursaexterna@db.politiaromana.ro .

Informații suplimentare pot fi obținute, în zilele lucrătoare, în intervalul 08:00-16:00, la numărul de telefon 0245/207217, interior 20111 .

Informații complete cu privire la aceste posturi, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regasesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa:

Anunț de ocupare a 60 posturi de agent de poliție (si conductor câini) la nivelul Poliției Române

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial