2 mai 2024
Andrei Mărgăritescu a devenit jucătorul lui Urban Titu!

Andrei Mărgăritescu a devenit jucătorul lui Urban Titu!

Andrei_MargaritescuTransfer de senzaţie pentru Urban Titu! Divizionara C dâmboviţeană a reuşit să-şi asigure serviciile lui Andrei Mărgăritescu (34 ani), de la colega de serie, Atletic Bradu.

Cel alintat de prieteni  „China” este un fotbalist ce a adunat sute de prezenţe în Liga I, a bifat câteva selecţii la echipa naţională a României şi a evolut timp de un sezon, în străinătate, la gruparea rusă, Terek Grozîi.

Fotbalistul originar din Piteşti evoluează pe postul de mijlocaş  defensiv, iar în lunga carieră sportivă a trecut pe la echipe precum Rapid Bucureşti, Tractorul Braşov, Olimpia Satu Mare, Unirea Focşani, Dinamo Bucureşti, CS Mioveni şi Atletic Bradu.

De asemenea, sub „tricolor” Mărgăritescu a bifat trei prezenţe, iar la formaţia rusă, Terek Groznîi (2008-2009) a evoluat în 33 de meciuri.

Prezentarea oficială a noului fotbalist de la Urban are loc astăzi, în Sala de Consiliul a Primăriei Titu, iar alături de acesta se vor afla antrenorul echipei, Adrian Neaga, primarul oraşului Titu, Traian Nicolae şi viceprimarul oraşului Titu, Vlad Oprea.

Imediat, după prezentare, Mărgăritescu va merge la stadionul „Orăşenesc”, pentru a susţine primul antrenament alături de componenţii Urbanului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial