17 mai 2024

Amenzi de zeci de mii de lei pentru vitezomani

radar-pistolAcțiune a polițiștilor de la rutieră

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița, sprijiniți de cei de la formațiunile de profil, au acționat pe raza județului pentru verificarea respectării regulilor de circulație de către participanții la trafic și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 51.785 de lei.

Din totalul amenzilor, 50 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru neportul centurii de siguranță și 6 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege. Alte 7 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor rutiere de către bicicliști și 4 pentru indisciplina pietonală.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 23 de permise de conducere, au retras un certificat de înmatriculare și un set plăcuțe de înmatriculare.

De asemenea, în cazul unui autovehicul a fost dispusă suspendarea dreptului de utilizare.

Aproximativ 23.980 de articole pirotehnice indisponibilizate de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sprijiniți de efective de la Secția nr. 6  Poliție Rurală Moreni și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la domiciliile a două persoane, de 33 și 52 de ani, din localitatea I.L. Caragiale,  bănuite de nerespectarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit aproximativ 23.980 de articole pirotehnice care au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial