16 aprilie 2024
Amantul Marinei Almăşan face canalizarea din Găeşti! Vezi pe câţi bani!

Amantul Marinei Almăşan face canalizarea din Găeşti! Vezi pe câţi bani!

Georgică Cornu, recent ajuns în atenţia mass media pentru relaţia scandaloasă cu realizatoarea tv Marina Almăşan, este cel care va face canalizarea în Găeşti. Miliardarul îndrăgostit a vizitat oraşul în ianuarie a.c., când a semnat contractul cu administraţia locală şi când s-a afişat minute în şir în compania preşedintelui CJD, Florin Popescu.

Nici prin cap nu ne-a trecut atunci că afaceristul va fi protagonistul unei tomnatice telenovele, cu năbădăi. Presa mondenă este alimentată excesiv în aceste zile de frustrările tuturor celor implicaţi, respectiv parlamentarul PSD, folkistul Victor Socaciu, spumoasa Marina Almăşan, aflată la cea de-a doua experienţă de spargere de familii şi cuplul Cornu, ameţit de interesul care i se oferă, plus copiii acestora.

Contractul pe care l-a câştigat Georgică Cornu este destul de amplu şi constă în reţele de canalizare – 64 km, 8 staţii de repompare, forarea a încă 4 puţuri şi staţie de epurare. Investiţiile sunt derulate prin Compania de Apă, cu fonduri europene, şi se ridică la 18 milioane de euro numai în Găeşti.

Prin urmare, iubirea pătimaşă e întreţinută de bunăstare şi cine ar putea să o condamne pe Marina Almăşan că şi-a dorit o viaţă mai bună şi mai fericită?!

Sursa – Cronica Găeştiului

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial