9 mai 2024
Alertă în Târgoviște, după un incendiu violent produs chiar lângă noul mall

Alertă în Târgoviște, după un incendiu violent produs chiar lângă noul mall

halatS-a dat alarma lângă noul mall din Târgovişte, după ce o hală dezafectată a fost cuprinsă de flăcări. În scurt timp, zona a fost invadată de un nor de fum gros.

Trei echipaje de la pompieri au intervenit de urgenţă pentru că vâlvătăile ameninţau să se extindă şi la clădirile învecinate.

halat1Clădirea cuprinsă de flăcările uriaşe aparţine Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi face parte din fosta unitate militară de la gară din Târgovişte. Mai mulţi trecători au văzut norul de fum ce se întindea spre mall şi au dat alarma.

Martor: “Am crezut în prima fază că s-a dat foc la vegetaţie, am văzut că arde, a apărut şi prima maşină de poliţie, au venit cei de la Locală”.

Marius Buga, Pro TV:  halat2Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa. Chiar în aceste momente militarii se lupta cu flăcările. Deocamdată, nu este cunoscută cauza incendiului”.

Gabriel Gătej, purtător de cuvânt ISU Dâmboviţa: ”Trei echipaje de pompieri, mai precis 14 pompieri au acționat cu trei autospeciale cu apă şi spumă este o suprafață de aproximativ 300 de metri pătraţi”.

Pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cauza incendiului.

sursa – Ştirile Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial