3 mai 2024
Alertă de foc, la ISU Dâmboviţa!

Alertă de foc, la ISU Dâmboviţa!

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• În această perioadă, pompierii dâmboviţeni au intervenit la 2(două) incendii de vegetaţie, în care au ars cca.un hectar de vegetaţie uscată, astfel:

 Detaşamentul Titu (oraş Titu – 6000mp);  Detaşamentul Moreni (com.I.L.Caragiale – 4000mp); • Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au intervenit în comuna Răzvad pentru stingerea unui incendiu izbucnit în podul unei locuinţe. Un coş de fum deteriorat, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.35mp şi cca.100kg materiale textile;

• Pompierii de la Garda Răcari au fost solicitaţi la un accident rutier produs pe DN-71, pe raza localităţii Conţeşti, unde un autoturism a luat foc în urma coliziunii frontale cu o autoutilitară. Sosiţi imediat la locul evenimentului, pompierii au lichidat incendiul, găsindu-l pe şofer decedat (carbonizat) în interiorul autoturismului. Şoferul autoutilitarei a fost preluat şi transportat la spital de către un echipaj de ambulanţă (SAJ);

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 30 de solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, halenă alcoolică, dureri abdominale, lombare şi renale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial