9 mai 2024
Agentul de pază al unui magazin din Pucioasa, atacat cu spray-ul paralizant de un client pus pe scandal A man in black uniforms and gloves a tear gas or pepper spray. Means of self-defense. gas cartridge, gas canister

Agentul de pază al unui magazin din Pucioasa, atacat cu spray-ul paralizant de un client pus pe scandal

Agentul de pază al unui magazin din Pucioasa a fost atacat cu spray-ul paralizant de un client pus pe scandal.

Angajatul povestește că ar fi avut numai probleme din cauza acelui bărbat, iar din această cauză nu i-a permis accesul în magazin.

Supărat foc că nu poate intra în interior, clientul s-a răzbunat pe agentul de pază.

Gestul l-a costat însă mai mult ar fi crezut.

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani, din localitate.

Bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, la data de 3 octombrie a.c., pe fondul consumului de alcool, bănuitul ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen spre agentul de pază al unui magazin din Pucioasa, în vârstă de 46 de ani, care nu i-ar fi permis accesul în incinta imobilului.

Bărbatul nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial