2 mai 2024
Afaceristul Ioan Niculae află dacă va respira aerul libertăţii! UITE CU CE VREA SĂ-I IMPRESIONEZE PE MAGISTRAŢII GĂEŞTENI! VIDEO!

Afaceristul Ioan Niculae află dacă va respira aerul libertăţii! UITE CU CE VREA SĂ-I IMPRESIONEZE PE MAGISTRAŢII GĂEŞTENI! VIDEO!

ioanIoan Niculae, unul dintre cei mai bogaţi români, închis la Penitenciarul cu regim deschis Găeşti, vrea în libertate! Omul de afaceri va trebui să mai stea însă în închisoare cel puţin o săptămână, întrucât instanţa a amânat pronunţarea eliberării condiţionate, pentru a se aduce noi probe la dosar. Niculae a formulat cererea după ce a scris nu mai puţin de două cărţi, dar şi după ce a executat fracţia minimă prevăzută de lege din pedeapsă.

Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Găeşti a examinat deja lucrările cu care Ion Niculae speră să-i impresioneze pe magistraţii găeşteni şi care îi pot da şansa să plece acasă după doar câteva luni de detenţie. Rămâne de văzut dacă judecătorii de la Judecătoria Găeşti vor aprecia, pe 27 august, că acestea sunt un motiv suficient să-l lase pe afacerist să se bucure de libertate.

Ioan Niculae a fost condamnat în aprilie, de Curtea de Apel Bucureşti, la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul ”Mită pentru PSD”. În acelaşi dosar  a fost condamnat şi Gheorghe Bunea Stancu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial