25 aprilie 2024
Adrian Ţuţuianu – “NU mă interesează discuţiile pe la cârciumi!”

Adrian Ţuţuianu – “NU mă interesează discuţiile pe la cârciumi!”

„ADI are un contract cu SC EUROGAZ PRESCOM, iar în acest contract calitate de creditor are ADI. Până la venirea mea însă la Consiliul Judeţean, timp de un an şi opt luni, nu s-a încasat nici un leu din acest contract.

Singurele «demersuri» care s-au făcut: plimbatul unor hârtii între Direcţia Juridică şi Direcţia Economică. Ca atare, ne-am aflat în situaţia, până de curând, adică până acum două săptămâni, să fim creditori pentru o sumă de aproape 35 de miliarde şi să nu încasăm nimic.

Am reuşit însă, cu insistenţă, chiar şi cu un pic de scandal, chiar certându-mă cu dl Bărbulescu, să încasăm circa 15 miliarde, în decurs de două săptămâni (…) Îi spun însă dlui Bărbulescu că poate să mă reclame şi la Ponta şi la alţii, aici la Dâmboviţa eu sunt reprezentantul creditorului şi mai bine ar căuta să stea de vorbă cu mine şi atât, cu mine în calitate de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale, pentru că discuţiile astea pe care le mai fac ei pe undeva prin judeţ, pe la cârciumi, pe mine nu mă impresionează.

Nu cer nimănui să facă ceva pentru mine personal. Dl de la EUROGAZ trebuie să-şi propună un singur lucru: să-şi îndeplinească obligaţiile contractuale asumate. Acest lucru este valabil şi pentru SUPERCOM.

Le spun reprezentanţilor ambelor societăţi că în nici un moment nu o să am vreo ezitare să le cer să-şi fac treaba aşa cum s-au obligat prin contract”, a cerut Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJD şi al ADI.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial