3 mai 2024
Adrian Ţuţuianu – “Cum se alimentau rubedeniile DIN BANUL PUBLIC!”

Adrian Ţuţuianu – “Cum se alimentau rubedeniile DIN BANUL PUBLIC!”

“Un alt subiect care vine să dezvăluie în continuare jaful practicat la Consiliul Judeţean priveşte organizarea cursurilor de formare profesională a funcţionarilor publici.

Mi-am propus să dezgrop şi «mortul» acesta, determinat de luările de poziţie ale dlui Florin Popescu, care ar trebui să stea zilnic la DNA pentru cât a furat şi nu ar trebui să mai dea lecţii nimănui despre cheltuirea banului public (…)

Iată ce s-a întâmplat la Consiliul Judeţean în perioada 30.06.2008- 30.05.2012, când principalul furnizor de servicii de formare profesională a fost SC Paninstruct SRL, care are ca asociat pe dl Pană, consilier al preşedintelui CJ Florin Popescu, fiica dlui Pană, fina dlui Florin Popescu. Asta ca să înţeleagă opinia publică despre ce vorbim, cum se alimenta clientela de partid şi cum se alimentau rubedeniile din banul public.

În anul 2008 s-au desfăşurat asemenea activităţi de formare profesională, sub «înţeleapta» organizare a SC Paninstruct SRL, la Jupiter şi Mamaia. Un număr important de funcţionari publici a participat la cursuri, CJD a plătit suma de 95.140 lei. În anul 2009, un număr mai mare de funcţionari publici, dacă îi adunăm cred că înseamnă jumătate din Consiliul Judeţean, tot la Jupiter, la acelaşi hotel (care şi el este proprietatea unui susţinător al PDL), acelaşi Paninstruct a desfăşurat cursuri de formare profesională în cuantum de 145.760 lei.

În anul 2010 s-au făcut cursuri, tot cu Paninstruct SRL, la Gâlma şi Jupiter pentru că era vară şi trebuia să facă plajă lipitorii de afişe din PDL. Costurile în 2010 au fost de 116.400 lei. În anul 2011, tot Paninstruct, tot la Jupiter, la acelaşi hotel, aceiaşi lipitori de afişe, au cheltuit 160.800 lei. În anul 2012, ca urmare a reacţiei poporului român, care a înlăturat PDL-ul de la putere, nu a fost prea mult timp de cursuri, s-au organizat doar două, cu 52 de persoane, tot cu Paninstruct, la Gâlma, cu un cost de 25.600 lei.

Ca urmare, poporul din Dâmboviţa trebuie să cunoască faptul că dl Florin Popescu a alimentat clientela de partid, şi-a bătut joc de banii publici, nu a făcut nici un fel de perfecţionare adevărată a funcţionarilor, deşi a cheltuit o sumă de aproape 6 miliarde lei vechi. Pe banii statului român, s-au deplasat la plajă 633 de persoane. Şi aceste documente vor lua calea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru că m-am săturat să primesc sfaturi de la unul care a jefuit bugetul Consiliului Judeţean”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial