27 aprilie 2024
Adrian Ţuţuianu: “Centrul de la Gâlma a devenit o cârciumă a PDL!”

Adrian Ţuţuianu: “Centrul de la Gâlma a devenit o cârciumă a PDL!”

“Centrul de la Gâlma a devenit o cârciumă a PDL! Acolo s-a construit în plină criză financiară o piscină şi s-a făcut şi o extindere de construcţie.

Am fost curios cam care a fost valoarea investiţiei piscina aproximativ 7000 de euro, iar extinderea construcţiei peste 1 miliard de lei la care se adaugă munca celor de la Carpatmontana. Acest lucru arată pur şi simplu modul neprofesionist în care s-au cheltuit banii la CJ Dâmboviţa.

Să dai în plină criză două miliarde de lei pentru o piscină pe carte n-o foloseşte nimeni doar pentru a alimenta clientela de partid mi se pare inacceptabil. Din perspectiva legalităţii, nu poţi să pretinzi cetăţenilor să obţină autorizaţii de construcţii, certificate de urbanism, atâta timp cât însuşi CJD a construit aici fără autorizaţie.

Sunt lucrări efectuate în prima parte a anului trecut (…) O mare parte a cheltuielilor de campanie a PDL s-au făcut pe banii bugetului judeţean.

300 milioane de lei sau cheltuit cu deplasările salariaţilor de la cabinetul preşedintelui, pe distanţe foarte mari cumulate, în acţiuni de campanie electorală şi pentru pregătirea pliantelor PDL. În total, 10.069 de km deplasări pe cabinetul preşedintelui cu un cost de 29355,14 lei costul carburantului. Am fost curios să văd şi cum au evoluat cheltuielile cu protocolul.

O parte dintre ele au fost scăzute pe cheltuieli cu lucrările şi întreţinerea spaţiilor CJD. S-au cumpărat trabucuri, whiskey, şi au fost scăzute cu bonuri aduse din oraş care înseamnă pur şi simplu falsificarea contabilităţii cjd. În iunie, 70 de milioane au fost cheltuite pe protocol, din care vreo 6 milioane lei vechi sunt cheltuieli cu şampania”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial