4 mai 2024
Adrian Ţuţuianu – „Împreună putem face dreptate!”

Adrian Ţuţuianu – „Împreună putem face dreptate!”

La începutul săptămânii, Uniunea Social Liberală a depus candidaturile pentru scrutinul local din 10 iunie, alegeri pe care liderii USL le consideră cele mai importante din ultimii ani. Candidatul uniunii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, şi-a exprimat convingerea că el şi echipa pe care o propune vor cââtiga încrederea electoratului.

„Voi candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi voi conduce echipa USL Dâmboviţa. Intrăm în competiţie cu obiectivul foarte clar stabilit: să câştigăm preşedinţia Consiliului Judeţean şi peste 20 de locuri în viitoarea structură de consilieri.

Foarte important este că am reuşit să înnoim substanţial lista de consilieri, încercând să răspundem mai multor criterii (inclusiv cel politic), să asigurăm un echilibru între profesii, un echilibru de vârstă.Personal, intru în competiţie cu convingerea că, pe 10 iunie, dâmboviţenii vor da, prin votul lor, un semnal clar că nu mai putem continua cu un anume comportament în administraţia judeţeană:

nu mai putem continua fără locuri de muncă; nu mai putem continua fără apă şi canalizare în toate comunele judeţului; nu mai putem continua cu distribuirea banilor publici către firmele de casă ale PDL; nu mai putem continua cu desfiinţarea spitalelor şi a şcolilor; nu mai putem continua cu licitaţii trucate; nu mai putem continua cu locuri de joacă de 10 ori mai scumpe decât la producător sau cu săli de sport în sate părăsite;

nu mai putem continua cu sancţiuni de milioane de euro aplicate proiectelor cu finanţare europeană; nu mai putem continua cu taxe de habitat mărite de la an la an; nu mai putem continua cu abuzurile şi interesele clanului PDL.

Ştiu, lista ar putea continua la nesfârşit. Cunosc toate problemele pe care le am de rezolvat, am şi soluţiile pregătite. Programul meu va fi dezvoltat pe parcursul campaniei electorale, dar priorităţile nu pot fi decât acestea: locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă!

Este obiectivul meu personal de a atrage investiţii majore în judeţul Dâmboviţa şi am încredere că voi reuşi acest lucru, cu atât mai mult cu cât voi avea drept parteneri pe primul-ministru Victor Ponta şi un Guvern USL. Lista obiectivelor mele continuă cu: drum, apă, canal, şcoală şi spital. Nu în ultimul rând, mă voi asigura ca dâmboviţenii să cunoască ce s-a întâmplat cu banii lor în ultimii patru ani de zile.

Repet, ştiu ce am de făcut din prima oră în care voi deveni preşedintele Consiliului Judeţean. Am fost atent şi am sancţionat toate abuzurile actualei administraţii PDL, astfel încât îi pot asigura pe dâmboviţeni că nu le voi comite şi eu. Ba dimpotrivă, oricine va îndrăzni să repete gesturi neconforme cu reglementările legale va fi poftit să plece. Nu vreau amatori în echipa mea, vreau profesionişti adevăraţi.

Nu vreau slugi incompetente, vreau oameni demni şi bine pregătiţi în domeniile lor. Nu vreau să colaborez cu toţi penalii, vreau oameni curaţi. Nu e cine ştie ce filosofie, sunt chestiuni fireşti, pe care mă încăpăţânez să le susţin. Prea am înghiţit politica făcută cu bocancii de către Florin Popescu şi PDL. Aceste lucruri le voi relua şi dezvolta în săptămânile următoare.

Vreau doar să ofer un mesaj clar oamenilor din Dâmboviţa că lucrurile se vor schimba, că împreună putem elibera judeţul de PDL, că împreună putem face dreptate!”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial