3 mai 2024
Adrian Ţuţuianu şi ADEVĂRURILE DUREROASE din CJ Dâmboviţa

Adrian Ţuţuianu şi ADEVĂRURILE DUREROASE din CJ Dâmboviţa

„Vă supără adevărul, că nu s-a încasat nici un leu la taxa de excavare, pentru că este o hotărâre nelegală. Noi am construit un buget pe o taxă anulată din 2010 de instanţă. Vă informez corect care sunt consecinţele pentru CJD. Azi avem un buget care nu are acoperire în venituri decât 40%”, a arătat şeful CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

„Campingul Zănoaga este singurul obiectiv de investiţii din cele 4 proiecte unde s-a putut face recepţia, dar cu lucrări care trebuie remediate. Însă mai avem nevoie să construim şi un pod de acces de 6 miliarde lei. La Cabana Podu cu Flori sunt probleme, în sensul că există pericolul să cadă muntele peste cabană. Nu putem să punem în circulaţie nici măcar una dintre cabane. Le vom trece la SC Carpatmontana SA care să se ocupe de administrarea lor”.

„Am primit o parte din imobilul/fosta unitate militară de la Gară şi trebuie să punem la dispoziţia lor 5 locuinţe. Se spune că s-au prevăzut bani în bugetul pe 2012, dar nu am găsit aşa ceva. S-au mai preluat de la MApN şi alte bunuri, dar nu cred că vom avea resursele financiare pentru a îndeplini obligaţiile contractuale încheiate de fosta conducere a CJD. Avem în total 105 unităţi locative. La Gară a fost totuşi o negociere bună cu doar 5 unităţi locative şi de aceea am propus prelungirea termenului”, a conchis preşedintele CJD.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial