2 mai 2024
Administrație pentru oameni! Angajații Primăriei Răcari, răsplătiți pentru munca lor în slujba cetățenilor

Administrație pentru oameni! Angajații Primăriei Răcari, răsplătiți pentru munca lor în slujba cetățenilor

Orașul Răcari sau – cum se face administrație pentru oameni!

Un recent sondaj de opinie arată că peste 80 la sută dintre cei chestionați au încredere și sunt mulțumiți de modul cum sunt tratați și le-au fost soluționate problemele de către reprezentanții Primăriei Răcari.

De la primarul care conduce microbuzul școlar, la funcționarul care zâmbește și are mereu o vorbă bună la el, lucrurile merg din ce în ce mai bine la primăria din Răcari.

Cei din administrația din Răcari au înțeles de mult că ei sunt în slujba oamenilor și nu invers.

Astfel, respectul și bunul simț al angajaților primăriei față de cei care le trag pragul sunt esențiale, spune primarul Marius Caravețeanu.

Ca să le mulțumească pentru stilul de lucru, edilul s-a întâlnit într-o altfel de ședință cu cei din subordinea sa, iar în loc de sarcini, de data aceasta le-a oferit diplome și cadouri simbolice, în semn de prețuire pentru activitatea lor.

”Atmosfera a fost plăcută şi plină de recunoştinţă. Premii sub formă de diplome şi cadouri au fost acordate unor angajaţi deosebit de valoroşi. Colega Anului a fost desemnată Manea Dumitra, o persoană implicată şi dedicată. Porojan Simona a primit o diplomă de apreciere pentru contribuţia sa excepţională, iar doamna Comșa Maria a fost apreciată pentru munca şi dăruirea sa. Pe această cale îi dorim încă odată mulți ani de pensie cu sănătate și liniștiți. Felicitări speciale au fost oferite lui Țecu Sergiu pentru titlul de Campion European la skandenberg.

În plus, au fost acordate două diplome cu umor pentru alţi doi colegi, cu speranţa ca mesajul să fie înţeles.Şedinţa a inclus şi rezultatele unui chestionar realizat în oraşul Răcari. Rata de încredere în Primărie a depăşit 80%, datorită implicării active a funcţionarilor. Cu toate acestea, există întotdeauna loc pentru îmbunătăţiri. Această şedinţă a evidenţiat angajamentul noastru de a servi cetăţenii şi a consolidat echipa”, ne-a mărturisit primarul Marius Caravețeanu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial