3 mai 2024
Acuzaţii grave la adresa directorului şcolii generale din Brezoaele

Acuzaţii grave la adresa directorului şcolii generale din Brezoaele

dire1Acuzaţii grave la şcoala generală din comună Brezoaele, judeţul Dâmboviţa.

O elevă de clasa a opta îl acuză pe pe director că ar fi invitat-o în cabinetul lui ca să discute despre o notă, însă acolo ar fi atins-o indecent, şi ar fi încercat să o sărute.

dire2Părinţii fetei au depus imediat o plângere la poliţie împotriva directorului, însă profesorul, un bărbat de 52 de ani, neagă acuzaţiile.

Adolescenta de 15 ani le-a atras atenţia părinţilor miercuri seară, căci era nefiresc de tăcută şi îngândurată. dire7În cele din urmă, fata le-a povestit că a fost chemată de directorul şcolii – care îi este şi profesor de fizică, iar în cabinetul său acesta ar fi agresat-o sexual.

dire6Tatăl elevei: “A strâns-o în braţe, de mijloc, după care a început profesorul să tremure şi a zis că o să facă o faptă de care o să îi pară rău, să se ruşineze de fapta respectivă, i-a luat mâinile de la ochi şi a încercat să o sărute. A reuşit să o atingă în colţul gurii, fata s-a pierdut toată, nu a mai ştiut de ea”.

direProfesorul de fizică, în vârstă de 52 de ani, recunoaşte că a chemat-o pe eleva în cabinetul sau, dar neagă acuzaţia că s-ar fi atins de ea.Reporter: “Sunt adevărate acuzaţiile?”
Directorul Şcolii Brezoaele: “Nu!“
Reporter: “Aţi atins fata?
Directorul Şcolii Brezoaele: “Nu! Vă rog frumos…
dire4Reporter: “Aţi sărutat-o?
Directorul Şcolii Brezoaele: “Nu, deci, vă rog frumos… nu, nu, nu!
Reporter: “Sunteţi total nevinovat? “
Directorul Şcolii Brezoaele: “Nevinovat, da”.

În vreme ce profesorii refuză să comenteze situaţia, rudele copilei sunt revoltate de cele întâmplate.

dire7Unchiul elevei: “Nu e normal ca un director de şcoală să aibă atâta apropiere de un elev. Şi noi am fost la şcoală, nu am văzut ca un director să ia în braţe, a ţinut-o de mână, zicea să o sărute, a pupat-o pe colţul gurii, nu se poate aşa ceva”.

dire3Mătuşa elevei: “Am fost oripilata de veste, nu mi-a venit să cred. Nepoţica noastră este foarte şocată de ce i s-a întâmplat”.

Poliţiştii i-au chemat la audieri pe toţi cei implicaţi în acest scandal, iar familia fetei vrea să depună plângere la inspectoratul şcolar. Totodată, părinţii elevei vor cere ajutorul psihologilor, pentru consiliere.

dire5sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial