vin. sept. 20th, 2024

Intervenţie contracronometru, în aceste momente, pentru salvarea unui tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani, rămas blocat într-o fântână, în localitatea Doiceşti.

Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului s-au mobilizat rapid echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, dar şi pompierii.

Misiunea salvatorilor este îngreunată de condiţiile de la faţa locului. Puţul în care este captiv tânărul are diametrul de 80 de centimetri şi o adâncime de circa 9 metri, povesteşte un apropiat al acestuia.

Oamenii se roagă Bunului Dumnezeu să îl salveze, mai cu seamă că tânărul nu ar mai respira cum trebuie şi este semiconştient.

“Am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane căzute într-un puț în localitatea Doicești. Se acționează cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, un container multirisc și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița.

La fața locului a fost identificată o persoană de sex masculin căzută într-un puț cu adâncimea de aproximativ 9 metri. S-a acționat pentru extragerea persoanei. În acest moment aceasta primește îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul medical”, a precizat ISU.