5 mai 2024
ACUM: Accident grav în Argeș. Sunt 5 victime, 3 oameni sunt încarcerați

ACUM: Accident grav în Argeș. Sunt 5 victime, 3 oameni sunt încarcerați

Accident grav, în această dimineață, pe Drumul Național 65, în județul Argeș.

Sunt 5 victime, iar 3 oameni sunt încarcerați, precizează echipajele de intervenție.

”Accident rutier în care un autoturism a intrat într-un cap de pod în comuna Lunca Corbului, sat Lăngești. Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, descarcerare și ingrijiri medicale alături de Serviciul de Ambulanță Județean. Posibil, mai multe victime rămase încarcerate în autoturism.

În urma incidentului, echipajele de intervenție au identificat 5 victime,4 de sex masculin și una de sex feminin, dintre care 3 erau încarcerate în autoturism și a fost nevoie ca pompierii să le extragă pentru a le preda echipajelor medicale. Una dintre persoanele încarcerate a fost extrasă semiconștientă.

La incident intervin pompierii de la Detașamentul Pitești și Secția Costești cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD, alături de 3 echipaje SAJ”, informează ISU Argeș.

UPDATE: Paramedicii SMURD au preluat și transportă la spital două victime cu vârstele de 23 și 24 de ani. Pacientul în vârstă de 23 de ani, la prima evaluare, prezintă leziuni în zona toracală și la membrul inferior drept, iar celălalt, în vârstă de 24 de ani, a suferit răni la membrul superior drept, torace și membrele inferioare. Ambele persoane sunt conștiente. Toate victimele sunt transportate la spital.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial