2 mai 2024
Acești salvatori merită tot respectul! Trei polițiști de la SIC, care erau în afara programului, au salvat viața unui bărbat din Târgoviște

Acești salvatori merită tot respectul! Trei polițiști de la SIC, care erau în afara programului, au salvat viața unui bărbat din Târgoviște

Au acționat cu promptitudine și au salvat o viață

În după-amiaza zilei de 3 august a.c., trei polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în timp ce se aflau în afara programului de lucru, au intervenit cu promptitudine și au salvat viața unui bărbat de 43 de ani, din Târgoviște.

Bărbatul s-ar fi rănit după ce ar fi efectuat lucrări de reparație la un garaj, moment în care s-ar fi spart un geam de la ușa de acces, rănindu-l.

Colegii noștri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, respectiv Comisar-șef de poliție Grigorescu Costel, Comisar-șef de poliție Bărăscu Eduard și Agent șef principal de poliție Toma Daniel, în timp ce se deplasau pe bulevardul Regele Carol I, au observat bărbatul în cauză, care solicita ajutor trecătorilor și prezenta la nivelul antebrațului o plagă care sângera abundent.

Aceștia au intervenit cu promptitudine pentru a-i acorda primul ajutor, reușind să oprească sângerarea până la sosirea serviciului de urgență. Bărbatul a fost transportat la spital și se află sub supravegherea medicilor.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial