28 martie 2024

Acesta este elevul care și-a înjunghiat un coleg, la un liceu din Găești! Ce dezvăluiri face avocatul lui

elevi1Un elev de 17 de ani, din Găeşti, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în curtea liceului de un coleg cu un an mai mic.

eleviAgresorul susţine că şi-a ieşit din minţi după ce victima s-ar fi legat fără motiv de verişoara lui. Aşa că l-a pândit până ce a rămas singur, apoi l-a atacat. Rănitul şi-a sunat părinţii şi i-a chemat de urgenţă la şcoală. Iar atacatorul a fost arestat preventiv.

elevi3Totul s-a petrecut în curtea Liceului Iordache Golescu din Găeşti. Elevul de clasa a noua l-a atacat cu cuţitul pe colegul lui, din clasa a zecea, după ce s-au certat din cauza unei fete.

elevi2Mariana Luțu, avocatul suspectului: “Este consumator de droguri, a vrut să îşi apere o verişoară şi a început această agresiune între el şi partea vătămată”.

explo7Imediat după atac, rănitul şi-a sunat rudele şi le-a povestit ce s-a întâmplat. Acestea au venit de urgenţă la liceu, iar elevul a fost transporat la spital, unde a primit îngrijiri. În final, nu a rămas internat.

elevi6Adeluța Stoica-diriginta elevului agresat: “Am rămas şocată la aflarea veştii. El este un copil cuminte, se integrează, este sociabil, nu a mai avut niciun conflict, nici cu colegii de clasă, nici cu altcineva”.

elevi7Dascălii spun că elevul agresor le-a creat numai probleme. Anul trecut, el a mai fost cercetat pentru o tâlhărie, dar şi în mai multe scandaluri în stradă.

elevi4Nicoleta Băniță-diriginta elevului agresor: “Este un elev repetent, eu am încercat să îl integrez în clasă, nu a dorit. A frecventat foarte puţin cursurile. Am trimis înştiinţări părinţilor, aceştia nu au dorit să ajungă la şcoală”.

Reprezentanţii liceului spun că au încercat să îl consilieze psihologic pe elev, dar băiatul a refuzat sistematic ajutorul specialiştilor.

elevi5Profesor Ioana Dincă-directorul Liceului Iorache Golescu Găeşti: “Are o agresivitate care este posibil să fie o refulare a faptului că el a fost abandonat de mama şi de tata. El a fost crescut de o bunică”.

Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, pentru lovire sau alte violente şi port de armă albă fără drept.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial