19 aprilie 2024
Acesta este bătrânul, de 80 de ani, acuzat de crima de la Ulmi!

Acesta este bătrânul, de 80 de ani, acuzat de crima de la Ulmi!

crima1Un batran in varsta de 80 de ani, din satul Nisipuri, comuna Ulmi, a fost retinut dupa ce si-a ucis cu toporul un vecin, de 59 de ani.

crima5Victima mergea des in gospodaria autorului ca sa il ajute la treburi.

Dupa ultima cearta insa, proprietarul furios a pus mana pe topor si l-a lovit pe barbat pana ce acesta nu a mai miscat. Apoi a sunat la 112 si a marturisit crima.

crima3ILEANA CÂMPUREANU, soţia victimei: “S-a dus la nenorocitul ala, sa munceasca la el. I-ar fi dat cu toporul in cap si l-a omorat. Am avut grija de mama lui, batea si pe mama lui si pe tatal lui…”

Rudele celui decedat spun ca agresorul era cunoscut ca fiind un om violent, care a mai facut probleme

crima4MĂDĂLIN CÂMPUREANU, fiul victimei: “Eram in oras si am primit un telefon ca tata e mort. Melcioiu asta, am lucrat si eu la el, acum cativa ani am avut si eu altercatii cu el, a sarit cu vatraiul la mine”

crimaMARIAN CÂMPUREANU, fiul victimei: “Batranul, cum era? Foarte violent. Un om foarte rau, violent. Tatal meu muncea in constructii, pe la toti oamenii, foarte muncitor”

crima2Imediat dupa atac, barbatul de 80 de ani a sunat la 112 si a anuntat oribila fapta. La fata locului a sosit un echipaj de la ambulanta, insa victima era decedata. Suspectul a fost retinut, iar acum este acuzat de omor calificat, iar daca va fi gasit vinovat risca sa petreaca 25 de ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial