joi. sept. 19th, 2024

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost ranit după ce mașina pe care o conducea a ajuns în șanț, la Pucioasa.

Un alt accident a avut loc la Siliște, lângă Lucieni, unde o șoferiță a accidentat un adolescent aflat pe un scuter.

”Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 25 de ani, din Pucioasa, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza orașului Pucioasa, din direcția Pucioasa către comuna Vârfuri, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat într-un șanț. În urma evenimentului, șoferul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost informați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Siliştea. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că o tânără, de 24 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul comunal 64A, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr, de 16 de ani, din comuna Lucieni. În urma coliziunii, minorul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat IPJ Dâmbovița.