27 aprilie 2024
Accidente de circulație în Gura Ocniţei și Călugareni. Trei oameni au fost răniţi

Accidente de circulație în Gura Ocniţei și Călugareni. Trei oameni au fost răniţi

Accidente de circulație, ieri, pe raza localităţilor Gura Ocniţei și Călugareni, lângă Conţeşti.

Trei oameni au fost răniţi şi transportaţi cu ambulanţele la spital.

Primul accident s-a produs în satul Călugăreni. Un tânăr, de 19 ani, s-a răsturnat cu maşina.

În cel de-al doilea accident, la Gura Ocniţei, o şoferiţă, de 51 de ani, a intrat cu maşina într-un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Valea Lungă. În urma impactului, şoferiţa şi un pasager, de 17 ani, au fost preluaţi de salvatori şi duşi la unitatea de primiri urgenţe.

“La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 13:31, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Călugareni.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din Bălteni, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DC 42, în afara localității Călugăreni, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat. În urma impactului, șoferul a fost rănit.

Tot în după-amiaza zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Gura Ocniței.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie de 51 de ani, din Gheboaia, în timp ce ar fi condus un autoturism, în localitatea Gura Ocniței, la intersecția DJ 720 cu DJ 720 A, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Valea Lungă.

În urma impactului, șoferița și un pasager de 17 ani au fost răniți.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentelor de circulație”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial