12 mai 2024
Accidente cu victime, la Crângurile, Văleni şi Finta

Accidente cu victime, la Crângurile, Văleni şi Finta

Pe drumul comunal 109, în localitatea Crângurile, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, s-a stabilit că o tânără de 22 de ani, din Scheiu de Sus, în timp ce ar fi condus un autoturism, ar fi acroșat și accidentat un bărbat de 70 de ani, din Pitești.

Totodată, în jurul orei 15:40, pe raza localității Văleni-Dâmbovița, s-a produs un alt accident rutier soldat cu rănirea unei pasagere.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că o femeie de 31 de ani, din Argeș, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 723, ar fi pierdut controlul autoturismului, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi acroșat un cap de pot.

În urma impactului, o pasageră din autoturism a fost rănită, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, tot pe parcursul zilei de ieri, în jurul orei 10:01, în localitatea Finta, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că o tânără de 26 de ani, din comuna Finta, în timp ce ar fi efectuat manevra de mers înapoi ar fi acroșat o femeie de 77 de ani, din Finta.

Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În toate situațiile, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentelor de circulație.

sursa: Poliţia Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial