vin. sept. 20th, 2024

Accident, azi-dimineaţă, lângă Voineşti, pe Drumul Naţional 72A.

O maşină a izbit o căruţă, iar în urma coliziunii doi bărbaţi aflaţi în atelaj au fost răniţi.

Este vorba despre un căruţaş, de 20 de ani şi pasagerul său, de 42 de ani.

Ambii au primit îngrijiri de la echipajul de la ambulanţă ajuns acolo, iar apoi au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe.

“În această dimineață, 20 septembrie a.c., în jurul orei 05:55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat, de 31 de ani, din comuna Bărbulețu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72A, în afara localității Voinești, din direcția Voinești către Târgoviște, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un vehicul cu tracțiune animală, condus de un tânăr, de 20 de ani, din județul Argeș.

În urma coliziunii, tânărul de 20 de ani și un pasager de 42 de ani au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a arătat IPJ.