mar. oct. 22nd, 2024

Accident, joi în jurul prânzului, pe Drumul Național 71, în localitatea Moroeni.

“Astăzi, 8 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Moroeni.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 70 de ani, din localitatea Moroeni, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, pe raza comunei Moroeni, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 54 de ani, din comună.

În urma impactului, șoferița a fost rănită, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmbovița

”Am fost solicitați să intervenim în cazul unui eveniment rutier petrecut pe DN 71 în localitatea Moroeni. Garda de intervenție Fieni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD.

După sosirea la locul intervenției, a fost identificată o persoană implicată în eveniment care a primit îngrijiri medicale de la echipajele aflate la fața locului. Ulterior, persoana a fost transportată la spital. Concomitent au fost luate măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat ISU Dâmbovița.