Dum. sept. 8th, 2024

Accident, azi-dimineaţă, la Crevedia.

Un şofer în vârstă de 52 de ani, cu permisul suspendat şi cu o alcoolemie mare, s-a răsturnat cu maşina.

“În această dimineață, 4 iulie a.c., în jurul orei 04:24, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Crevedia.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 52 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza localității Crevedia, deși ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului nicio persoană nu a fost rănită. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicat un rezultat cu valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.