lun. sept. 16th, 2024

Accident, în această dimineaţă, la Bujoreanca.

Un tânăr şofer, de 22 de ani, din Ilfov, care ar fi consumat alcool – spun poliţiştii, a intrat cu maşina într-un autoturism condus de o şoferiţă, de 33 de ani, din Dobra.

În urma impactului violent, cei doi şoferi au fost răniţi.

Un echipaj de la ambulanţă sosit acolo le-a acordat îngrijiri medicale, iar ulterior i-a transportat la spital.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Accident rutier produs în localitatea Bujoreanca

În această dimineață, 7 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Bujoreanca.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că un tânăr, de 22 de ani, din județul Ilfov, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ 711, în localitatea Bujoreanca, ar fi intrat pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 33 de ani, din comuna Dobra.

În urma impactului, cei doi conducători auto au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, tânărul de 22 de ani, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a menţionat Poliţia Dâmboviţa.