lun. sept. 16th, 2024

Accident, ieri, la Băleni.

Un bărbat, de 44 de ani, care conducea un triciclu a intrat într-o mașină.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, un pasager aflat pe triciclu, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a fost rănit și dus la spital.

”La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 15:45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Băleni. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Băleni-Sârbi, în timp ce ar fi condus un triciclu electric neînmatriculat în circulație și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe drumul județean 711, în localitatea Băleni, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 65 de ani, din București.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, conducătorul de 44 de ani prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului, un pasager de pe triciclul electric, de 64 de ani, din comuna Băleni a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a precizat IPJ Dâmbovița.