4 mai 2024
Accident în Peştera Ialomiţa! Un copil, de 8 ani, a avut nevoie de ajutor

Accident în Peştera Ialomiţa! Un copil, de 8 ani, a avut nevoie de ajutor

salvaSalvamontistii damboviteni au sarit in ajutorul unui copil, de 8 ani, care s-a ranit in timp ce vizita Pestera Ialomita.

 

“Am fost anuntati, printr-un apel telefonic din partea administratorului Pesterii Ialomita, că un copil în vârstă de 8 ani, din orasul Braila, suferise un accident survenit intr-un moment de neatentie.

 

Imediat o echipă de salvatori de la Baza Salvamont Salvaspeo Dâmbovița din zona Peștera s-a deplasarea la locul specificat cu SSV-ului din dotare, ajungand la Pestera in aproximativ 10 minute.

 

După un control amanuntit al copilului care era constient s-a constatat că este vorba de un traumatism cranio-facial, multiple escoriatii, un hematom la nivelul ochiului stang si epistaxis.

 

Victima a fost adusă în siguranță la Baza Salvamont Salvaspeo Dâmbovița din zona Peștera unde i s-a acordat primul ajutor apoi a fost solicitat un echipaj al ambulantei pentru transport la cea mai apropiata unitate sanitara.

 

Un echpaj Smurd a sosit la Baza Salvamont Salvaspeo Dambovita la ora 18:05 preluand pacienta”, se arata in informarea Bazei Salvamont Salvaspeo Dâmbovița.

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial