3 mai 2024
Accident în lanț, pe DN 71, la intersecția cu Moara Nouă. 5 mașini s-au izbit, iar doi oameni au fost răniți

Accident în lanț, pe DN 71, la intersecția cu Moara Nouă. 5 mașini s-au izbit, iar doi oameni au fost răniți

Accident în lanț, pe DN 71, ieri după-amiază, la intersecția cu Moara Nouă.

5 mașini s-au izbit, iar doi oameni au fost răniți și transportați la spital.

Un șofer, de 42 de ani, povestește că urma să vireze spre stânga, spre Cornățelu, iar în acel moment a fost izbit din spate de o mașină. Ulterior, autoturismul a izbit o mașină de pe sens opus. Alte două autoturisme au fost avariate.

”Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Moara Nouă. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 36 de ani, din Cornățelu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, din direcția Târgoviște-București, la intersecția cu DJ 701 ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din Târgoviște.

În urma accidentului rutier ar mai fi fost avariate alte 3 autoturisme conduse de doi bărbați, de 55 și 46 de ani, ambii din București și o femeie de 37 de ani, din comuna Șotânga.

În urma impactului, șoferul de 42 de ani și pasagera acestuia, de 43 de ani au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial