vin. sept. 20th, 2024

Accident, sâmbătă după-amiază, în intersecția de la Dragomirești cu DN 72A.

O mașină s-a izbit cu o motocicletă, iar în urma impactului șoferul și un băiat, de 13 ani, pasager, au fost răniți și transportați la spital.

Martorii spun că motociclistul venea dinspre Voinești către Târgoviște, iar în intersecția spre Dragomirești s-a izbit de autoturism.

La fața locului au ajuns de urgență cei de la ambulanță, pompierii și poliția. În urma cercetărilor, urmează să se stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

”În această după-amiază, 3 august a.c., polițistii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 20 de ani, din comuna Hulubești, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecția drumului național 72 A cu drumul județean 702 D, în afara localității Dragomirești, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu condus de un bărbat, de 48 de ani, din București.

În urma impactului, șoferul de 48 de ani și un pasager al acestuia, de 13 ani, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmbovița